Service

Service is voor ons geen bedrijfsonderdeel, maar een persoonlijke instelling. Met grootse toewijding verzorgen onze medewerkers, gespecialiseerd in hun vak, uw aanvragen, denken met u mee in het vinden van een passende oplossing op maat, bieden ondersteuning i.s.m. leveranciers of zorgen voor een antwoord op uw specialistische vraag.

Zij bezoeken regelmatig diverse producttrainingen en (bij-)scholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en (veiligheids-)eisen die vandaag de dag gevraagd worden.  Zodat ze u kunnen voorzien van een goed advies en kwaliteitsproducten.

Reparatie en NEN 3140-keuring.
Techniek en Bouw Budel beschikt over een eigen reparatiewerkplaats en heeft een groot aantal onderdelen standaard op voorraad liggen. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle service. Wij verzorgen naast de normale reparatiewerkzaamheden ook NEN3140 keuringen en inspecties van draagbare klimmaterialen NEN 2484. Eventueel op locatie en u krijgt van ons tijdig een herinnering zodat u er geen omkijken naar heeft.

Bezorgservice.
Onze bezorgservice rijdt dagelijks uit en heeft diverse routes. Zo heeft u de bestelde artikelen snel in huis zonder dat het u extra tijd kost. Wij bezorgen niet alleen de door u bestelde artikelen, wij halen en brengen ook al uw reparaties.

Demonstraties.
Indien gewenst verzorgen wij i.s.m. onze leveranciers demonstraties op locatie zodat u producten in de praktijk en voor uw specifieke toepassing of wensen kunt zien functioneren.