PBM’s

Uw gezondheid en dat van uw personeel is van groot belang, Daarnaast gelden er wettelijke regels op het gebeid van veiligheid. Ons doel is om uw veiligheid te verbeteren. Van een simpele handschoen tot valbeveiliging wij beschikken over een groot assortiment professionele persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze producten worden door onze leveranciers uitvoerig getest in laboratoria niet alleen op kwaliteit en veiligheid maar ook op geschiktheid, stijl en comfort en voldoen aan de Europese EN normen. Een kleine greep uit ons assortiment : o.a. las-, oog-, gelaat- & gehoorbescherming, ademhalingsbescherming, hoofd- & handbescherming en valbeveiliging.

Verder o.a. in ons assortiment :

Bedrijfskleding.
Professionele werkkleding van o.a. Fristads, Herock, Santino en Havep, een trendy collectie, die draagcomfort bied en een optimale bescherming geeft voor alle werkomstandigheden en weersinvloeden. Voor uw professionele bedrijfsherkenning  met een persoonlijke noot.

Veiligheidsschoenen.
O.a. Puma, Bata, Grisport, No-Risk, SafetyJogger en Dunlop. Professionals lopen dagelijks langer op veiligheidsschoenen dan op vrijetijdsschoenen. Daarom bieden wij u een collectie veiligheidsschoenen met een groot loopcomfort, hielsupport en geproduceerd met hoogwaardige materialen voor een goede bescherming.

Bedrukken en borduren.
Voor het bedrukken van uw bedrijfskleding beschikken wij over een eigen drukpers. De logo’s liggen bij ons op voorraad en kunnen zodoende zeer snel op nagenoeg ieder kledingstuk gedrukt worden. Niet alleen grote hoeveelheden maar juist ook in kleinere hoeveelheden bedrukte kleding kunnen wij u een interessante prijs/kwaliteit offerte aanbieden.

E.H.B.O.
Verbandtrommels, blusmiddelen etc. De Arbo omstandighedenwet schrijf het hebben van een verbandtrommel/EHBO-uitrusting en reddingsmiddelen op de werkvloer voor, voor het verlenen van deskundige bijstand op het gebeid van bedrijfshulpverlening. Graag adviseren wij u over de juiste samenstelling van uw EHBO-uitrusting en verschillende blusmiddelen afgestemd op de aard, grootte en ligging van uw organisatie.