Machines

Wij bieden u een ruim aanbod elektrische handgereedschappen van de bekende A-merken. Betrouwbaar gereedschap met een lange levensduur en ontwikkeld met de grootste zorg voor kwaliteit en ergonomie. Naast elektrische handgereedschappen hebben wij verder niet alleen o.a. compressoren en tackers in ons assortiment maar bent u ook voor stationaire, mobiele of pneumatische machines bij ons aan het juiste adres.

Elektrische (Hand-)gereedschap.
Met een breed assortiment waarin o.a. de grootte A-merken zoals Festool & Protool, Hitachi, Bosch, Makita, Metabo en Panasonic ruimschoots vertegenwoordigd zijn, biedt Techniek & Bouw Budel u een royale keuze aan gereedschappen om uw werkzaamheden te verlichten. Tevens bieden wij u van al deze merken een ruime selectie accessoires, direct uit voorraad leverbaar.

Compressoren.
U als professional die dagelijks met perslucht werkt bieden wij een betrouwbaar kwaliteitsproduct met hoge effectieve capaciteit in een buitengewoon goede prijs/kwaliteitsverhouding. Onze producten kenmerken een laag geluidsniveau en een lange levensduur. Verder beschikken wij over een uitgebreid assortiment slangen en luchtkoppelingen.

Tackers.
Sommige werkzaamheden vragen om specifieke bevestigingsmiddelen en daarvoor bieden wij u creatieve oplossingen op het gebied van zowel handmatige als geautomatiseerde bevestigingsbenodigdheden. Met een royaal aanbod professioneel bevestigingsgereedschap van een aantal gerenommeerde merken tackers en een uitgebreid scala nieten en nagels. Geselecteerd voor diverse doeleinden en een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Hogedrukreinigers.
Op het gebeid van reiniging bieden wij u een krachtig hoog kwalitatieve serie hoge drukreinigers in diverse uitvoeringen voor een ongekende kracht en prestatie in alle mogelijke werkomstandigheden binnen diverse sectoren. Moderne, voorzien van de nieuwste technologieën en zeer ergonomisch uitgevoerde reinigers.

Bouwmachines.
Betonmolens van o.a. Lescha en Atika, mengers o.a. Protool en bouwzagen voor het  zware werk van Carat en Husqvarna.