Handgereedschap

Naast het elektrische beschikken wij tevens over een zeer ruim assortiment handgereedschap in diverse uitvoeringen en prijs/kwaliteitsklassen. Gereedschap ontwikkeld voor professioneel dagelijks gebruik met en lange levensduur en groot gebruiksgemak. Ons assortiment is i.s.m. onze leveranciers samengesteld met de grootste zorg voor ergonomie, efficiëntie en gebruiksgemak. Ook voor uw complete werkplaats inrichting of voor gereedschapswagens kunt u bij Techniek & Bouw Budel terecht.

Industrieel, gereedschap voor professioneel gebruik.
Een uitgebreid productgamma ontwikkeld met de grootste zorg voor ergonomie en kwaliteit. (Gedore, Carolus, Stanley, Bessey, PB, Wera, Peddinghaus, Nicholson, Bahco en Erdi)

Metselgereedschap.
Producten ontwikkeld i.s.m. de professionele eindgebruiker voor een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs (Schwan en Verhoeven Tools),

Tegelzettersgereedschap.
 O.a. kwaliteits tegelsnijders met grote snijcapaciteit, zeer exacte meetsystemen en een of meerpunts breekmechanisme die voldoen aan de behoefte van iedere tegelzetter. Verder bieden wij een ruim assortiment lijmkammen, schuur- en inwasborden en diamant doorslijpschijven (Rubi, Carat en Raimondi).

Installatiegereedschap.
Gereedschappen voor buisbewerking voor de sanitair- en verwarmingsinstallateur van o.a. Ridgid, Rothenberger en Rems.

Schildersbenodigdheden.
In ons ruime assortiment o.a. kwasten en rollers, krabbers, draadborstels, plamuurmessen en (halve maan-)stofborstels.

Stratenmakersgereedschap.
Gereedschap van de allerhoogste kwaliteit. Vakkundig geproduceerd met een modern machinepark voor professioneel gebruik door o.a. wegenbouwers en hoveniers.  (De Wit Korhorn).

Meetgereedschap, Waterpassen en Lasers.
Meten is Weten, en dat geld in het bijzonder voor het uitzetten van een bouwwerk. Daarvoor heeft u betrouwbare lasers en waterpas instrumenten nodig zoals die van Sokkia, Spectra, Leica en Geo fennel. Wij leveren deze uit voorraad evt. compleet met statief en toebehoren.

Ook verzorgen wij evt. reparaties en de jaarlijkse kalibratie zodat u altijd kunt vertrouwen op uw laser en waterpas

Meetgereedschap voor het kleinere meetwerk.
Rolbandmeters van Lufkin en Sola. Winkel- en zweihaken, kraspennen en  diverse afteken- en schrijfgerei voor de metaalindustrie.