Chemische producten

Deze productgroep bestaat uit een groot aanbod van o.a. chemische producten, verf, kitten en PU-schuimen, pasta’s, lijmen, smeermiddelen en onderhoudsmiddelen. Samen met onze leveranciers hebben wij voor u een assortiment samengesteld met producten die voldoen aan de gestelde eisen en samengesteld uit speciaal geselecteerde grondstoffen.

Kitten, PU-schuimen en lijmen.
Den Braven, Bison, Soudal, Frencken en Loctite zijn een greep uit ons assortiment professionele kitten en lijmen. Acryl-, sanitair- of montagekit, in diverse soorten en kleuren. Lijmen voor allerlei toepassingen voor de bouw en industrie in een klein en groot verpakking.

Verf en toebehoren.
Grondverf, (ijzer)menie en lak. In pot of spuitbus van o.a. Rust-oleum, Motip, Wijzonol, Hammerite en Touwen. Graag adviseren wij u hierbij voor het juiste produkt.

Smeermiddelen.
In samenwerking met o.a. Kroon-Oil bieden wij u een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten in verschillende verpakkingseenheden en geschikt voor diverse doeleinden. Gebaseerd op speciaal geselecteerde basisoliën die zorgen voor een hoge en stabiele viscositeitsindex en uitstekende anti-slijtage eigenschappen.